Basin bülteni

GÜNCELLEME 14.2 ILE TAVUKLAR PUBG: BATTLEGROUNDS'A AKIN EDIYOR

Güncelleme, yeni oyun içi silahlar ve oyunculara "Yere Yıkılmış Durumda Yüzme" durumundayken daha fazla geçiş seçeneği sunmanın yanı sıra, eğer tehlike sezerlerse düşmanlara bir oyuncunun konumunu belli eden tavukları da tanıtıyor.

AMSTERDAM - HOLLANDA - 27 EKİM 2021 - KRAFTON, Inc.'in PUBG: BATTLEGROUNDS’u için en son güncelleme PC’de 3 Kasım tarihinde ve konsollarda 11 Kasım tarihinde yayınlandığında oyuncular, menzildeki düşmanlarla etkileşim için kullanılan Taego'ya özel Havan Topu ve düşmanları "körleştirmek" için kullanılabilecek sis bombaları fırlatan M79 dahil olmak üzere birkaç yeni silahı test edebilecekler.

Yama, Taego haritasında yeni ve etkileşimli tüylü yaratıkları tanıtacak: Tavuklar! Tavuklar, oyuncuları en yoğun savaşlar boyunca bile eğlendirmek için tasarlanmış olsalar da,oyuncuların konumlarını yakındaki düşmanlara belli edeceklerinden, onlarla karşılaştıklarında dikkatli olmaları gerekir.

Bu kadarla da sınırlı değil - Güncelleme 14.2’nin geniş özetini aşağıda inceleyebilirsiniz:

Yeni Silah: Havan Topu: Yeni Taego silahı olan Havan Topu, çatışma durumlarında kolaylıkla kullanılır fakat yeterli isabetliliğe ulaşmak için çok pratik yapmak gerekebilir. Öncelikle, oyuncuların hedef uzaklığını ve tahmini hareket rotasını hesaplayabilmesi gerekir. Yetenekli oyuncular, el bombalarının ulaşamadığı yükseltilerin arkasına veya belirli alanları savunurken bununla saldırabilecekler.

Yeni Silah: M79 Sis Bombası Atıcısı: Yeni M79, uzun menzillerde hızlıca sis perdesi çekebilmek için yaratılmış bir sis bombası atıcısıdır. Oyuncular düşmanları kör edebilirler, yere düşmüş takım arkadaşlarını koruyabilirler veya kaybetmekte oldukları bir çatışmadan kahramanca geri çekilebilirler!

Yeni Özellik - Yere Yıkılmış Durumda Yüzme: Oyuncuların suyun içindeyken hayatta kalma şanslarını arttırmak için, oyun Yere Yıkılmış Durumda Yüzme özelliğini destekliyor. Daha önceden, suyun içindeyken yere yıkılan bir oyuncu, yere yıkılma aşamasını atlayarak hemen ölüyordu. Bu sebeple derin sular geçilmesi tehlikeli bir bölgeydi. Artık oyuncular, kıyıya yüzüp takım arkadaşları tarafından canlandırılma imkânı sunan yavaş yüzme durumu “Yere Yıkılmış Durumda Yüzme” aşamasına girecekler.

Güncelleme 14.2’nin yama raporu videosunu BURADAN izleyebilirsiniz. Güncelleme 14.2, PC’de 3 Kasım tarihinde, konsollarda 11 Kasım tarihinde çıkışını yapacak. Güncelleme 14.2’yi önceden incelemek isteyen oyuncular bugün test sunucularına giriş yapabilirler. Güncelleme 14.2 hakkında daha fazla bilgi almak için tüm yama notlarını BURADAN okuyabilirsiniz.

PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.pubg.com adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (YouTube / Twitter / Instagram / Facebook / Twitch / TikTok) takip edin.

KRAFTON Inc. Hakkında

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studio, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings ve Dreamotion'dan oluşmaktadır.

KRAFTON,
PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.krafton.com adresini ziyaret edin.