Press release

KRAFTON, INC., ÖZGÜN TAVUK YEMEK TARİFİ PLAYEROMNOM BATTLEGROUNDS'U SINIRLI BİR SÜRELİĞİNE GERİ GETİRİYOR

İlk olarak piyasaya sürüldüğünden bu yana 30 yıldan fazla zaman geçti fakat KRAFTON, yeni nesil oyuncuların deneyimlemesi için 1991 arcade kült klasiği PLAYEROMNOM’S BATTLEGROUNDS'u (POBG) yeniden yayınlamaktan dolayı heyecan duyuyor. PUBG ve Battle Royale türüne ilham vermeye devam ederken, POBG kısa ömürlü bir fenomen olduğu kadar zamanının da öncüsü oldu.

POBG Hakkında
İlk kez 1991'de piyasaya sürülen POBG, aksiyon bazlı, top-down, tek oyunculu bir nişancı oyunudur. Oyun, oyuncuları daha sonradan klasik PUBG haritalarına dönüşecek haritaların -Erangel, Karakin ve Sanhok da dahil olmak üzere- ilk sürümlerinde mücadele etmesine fırsat verdi. Oyunun amacı, huysuz tavuklardan oluşan bir orduyu kurnazlıklarla alt etmek ve yenmek ya da kabaca birkaç yer fıstığı büyüklüğünde beyinlere sahip kuşların resmen tünekleri yönettiği bir dünyayı riske atmaktı.

Nerede ve Nasıl Oynanır
KRAFTON, PUBG’nin dördüncü yıl dönümünü kutlarken, biz de oyunun mirasına geri dönmek ve manevi atasını dünyanın her yerindeki hayranları için erişilebilir hale getirmek istedik. Bu nedenle POBG, bugünden 12 Nisan'a kadar PC'de PUBG lobisinde oynanabilir durumda ve 8 Nisan'dan 19 Nisan'a kadar konsol oyuncularının kullanımına sunulacak.

PUBG Geliştirme Müdürü Herman Havoc, "İyi belgelendiği gibi, POBG'nin orijinal sürümünün ABD'deki oyun salonlarında yer almadan önce bir sorunu vardı" dedi. "Elbette, keşfedilmemiş bir üreticinin ana kartlardaki kusuru ülke genelinde bir dizi yangına ve elektrik şebekesi arızasına yol açtı fakat bu 90'lı yıllardaydı. Olur böyle şeyler. Kimsenin canı yanmadı, ancak yine de bilinen tüm POBG arcade makinelerini geri çağırdık ve imha etmek zorunda kaldık. Ancak oyun, onu "depoda" tutmak için çok iyiydi, bu yüzden onu modern donanımlar ile nasıl çalıştıracağımızı bulduk ve şimdi onu PUBG'de oynayabilirsiniz. Oyun içinde bir oyun!" diyerek sözlerini tamamladı.

Ve eğer denk gelmediyseniz, saygın arcade bazlı araştırma haber programı The Quarter Reporter, geçtiğimiz günlerde POBG hakkında bir bölüm hazırladı ve bizi de oyunu tekrar gözden geçirip modern oyunculara sunmamız için teşvik etti. Ayrıca oyunu duyuran orijinal basın bülteni için eski arşivlerimizi de araştırdık. Kontrol edin ve herhangi bir sorunuz olursa bize bildirin.

Daha fazla bilgi için lütfen www.pubg.com adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (YouTube / Twitter/ Instagram / Facebook/ Twitch/ TikTok) takip edin.

KRAFTON Inc. Hakkında

KRAFTON, Inc., PUBG, PUBG: NEW STATE, ELYON ve TERA gibi oyunlar da dahil birçok eğlence ürünlerinden sorumlu olan bağımsız oyun geliştirme stüdyoları birliğidir. Zanaatkarlık anlamına gelen “Craftsmanship” kelimesinden türemiş ismi şirketin kesintisiz yenilik arayışının ve ilgi çekici deneyimler yaratmanın bir bildirisidir. KRAFTON şu anda PUBG Studio, Striking Distance Studios, Bluehole Studio ve RisingWings’ten oluşmaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://krafton.com/ adresini ziyaret edin.