Basin bülteni

YENİ OYUNCULAR BİR HAFTALIK PROMOSYON BOYUNCA PUBG: BATTLEGROUNDS’A BUGÜNDEN İTİBAREN 16 AĞUSTOS’A KADAR ÜCRETSİZ GİRİŞ YAPABİLİRLER

Steam’deki oyuncular Battlegrounds’ta hayatta kalmak için neler yapmaları gerektiğini gelecek hafta boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirler

AMSTERDAM, HOLLANDA - 10 AĞUSTOS 2021 - KRAFTON, Inc. bugün, oyuncuların  PUBG: BATTLEGROUNDS'u PC'de tamamen ücretsiz deneyimleyebilecekleri bir Ücretsiz Oyun Haftası düzenleyerek yaz sonunu kutladığını duyurdu. Ücretsiz Oyun Haftası, Steam'de 16 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Oyuna yeni katılan oyuncuların oyuna tam erişimi olacak ve oyunu aşağıdaki içeriklerle ve son güncellemelerle beraber oynayabilecekler:

• Tüm Öne Çıkan Haritalar - Ücretsiz Oyun Haftası boyunca, yakın zamanda piyasaya sürülen 8x8 Güney Kore haritası Taego da dahil olmak üzere tüm haritalar oyuncuların deneyimlemesi için açık olacak. Mevcut “Normal Harita” rotasyonundaki diğer haritalar arasında Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi ve Karakin yer alıyor.

• Zombilere Karşı Hayatta Kalma - PUBG LABS aracılığıyla oyuncular bir araya gelebilirler ve çeşitli zombi dalgalarının 10 aşamasını aşmaya çalışabilirler. Hayatta Kalma Jetonları kazanın ve hayatta kalma şansınızı artırmak için daha güçlü ekipman satın alın. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

• BLACKPINK x PUBG: BATTLEGROUNDS - İş birliğinin anısına, PUBG: BATTLEGROUNDS'daki haritalara çeşitli BLACKPINK temalı öğeler uygulanacaktır. Bina çıkartmaları, uçak afişleri, sandıklar ve seviye 3 kaskları tedarik etmek için tematik değişiklikleri içeren unsurlar yer almaktadır. Oyun içi BLACKPINK temalı öğeler de satın alınabilir. Ek ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

• Survivor Pass: Taego - Oyuncular bu oyun içi pass’i satın alabilirler ve özel karakter ve silah görünümleri de dahil olmak üzere çeşitli oyun içi öğeler kazanmak için seviye atlayabilirler.

• Global Hesap Etkinliği - Özel “Traditional Glasses-Round” oyun içi öğesini kazanmak için Ücretsiz Oyun Haftası boyunca bir Global Hesap oluşturduğunuzdan ve bu hesabı Steam’e bağladığınızdan emin olun. Ücretsiz Oyun Haftası sırasında Global Hesap oluşturmak, Ücretsiz Oyun Haftası sona erdikten sonra tüm istatistikleri, kazanılan oyun içi öğeleri ve Survivor Pass ilerlemesini korumanıza olanak tanır.

PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.pubg.com adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (YouTube / Twitter / Instagram / Facebook / Twitch / TikTok) takip edin.

KRAFTON Inc. Hakkında

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studio, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings ve Dreamotion'dan oluşmaktadır.

KRAFTON,
PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.krafton.com adresini ziyaret edin.