Basin bülteni

PUBG: BATTLEGROUNDS GÜNCELLEME 14.1, ÜRKÜTÜCÜ CADILAR BAYRAMI TEMASI ILE KONSOLLARDA ÇIKTI

AMSTERDAM - HOLLANDA - 14 EKİM 2021 - PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 14.1, geçen hafta PC canlı sunucularının açılmasının ardından şimdi de konsollarda yayında. Erangel haritasındaki önemli bölgeler "ürkütücü" dekorasyonlarla güncellendiğinden, bu güncelleme ile oyuncular Cadılar Bayramı ruhunu erkenden yaşayabilecekler. Buna, harita boyunca önemli noktalarda bulunan sis ve eşsiz bir ay rengi içeren yeni hava efektleri dahildir.

14.1 PC yama notlarını BURADAN ve konsol yama notlarını BURADAN inceleyebilirsiniz. En son yama raporu videosunu BURADAN izleyebilirsiniz.

Güncelleme 14.1’in detaylı özetini aşağıda inceleyebilirsiniz:

• Yeni Oynanış Özelliği - Taşıma: Tüm haritalarda mevcuttur ve oyuncular, çeşitli stratejiler yaratarak düşen oyuncuları kaldırabilecekler. Düşen bir müttefiki güvenli bir yere taşıyın ve siper arkasındayken ayağa kaldırın veya düşen bir düşmanı alın ve onu gelen saldırıya karşı bir kalkan olarak kullanın.

• Yeni Dereceli Sezon: 14.1 Güncellemesi yeni bir dereceli sezon getiriyor, yani Dereceli Sezon 13’te kazanılan tüm ödüller otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenmiş durumdadır. Dereceli Sezon 14, son dereceli sezonlara benzer şekilde iki ay sürecek.

• Taego Düzenlemeleri: Harita, son birkaç ay boyunca toplanan oyuncu verilerine dayanarak çeşitli geliştirmeler alacak. En popüler savaş bölgelerinin kazanma oranı kontrol edildikten sonra, %75 veya daha fazla kazanma oranına sahip alanlar için nesne ve arazi iyileştirmeleri yapıldı. Harita ayrıca diğer haritalara özel olan silahları ve malzemeleri ortaya çıkaracak olan Hata Alanlarını da tanıtıyor. Hata Alanları, Taego'da Normal, Dereceli ve Özel Maçlarda mevcuttur.

• Erangel Ayarlamaları: Önceden bahsedilen Cadılar Bayramı temalı güncellemelere ek olarak Erangel, Pochinki atlama noktasında yapılan güncellemeler alıyor. 14.1 Güncellemesine kadar, oyuncular maçın erken evrelerindeki savaşlardan sonra araçsız olarak Pochinki’den kaçmakta zorlanıyordu. Böylelikle Kilise binasında düzenlemeler yapıldı ve yeni su yolları, örtü ve çitler eklendi.

• Harita Rotasyonu: 14.1 ile Normal maçlarda Taego ve Paramo, Vikendi ve Karakin'in yerini alıyor. Taego ve Paramo ayrıca Dereceli maçlarda Sanhok ve Vikendi'nin yerini alıyor. Maçlar için yeni harita rotasyonu şu şekilde:
    • Normal Maçlar:
      • Erangel
      • Miramar
      • Sanhok
      • Taego
      • Paramo

• Dereceli Maçlar:
      • Erangel
      • Miramar
      • Taego
      • Paramo
PUBG: BATTLEGROUNDS hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.pubg.com adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada (YouTube / Twitter / Instagram / Facebook / Twitch / TikTok) takip edin.
KRAFTON Inc. Hakkında

KRAFTON, Inc., dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yenilikçi ve ilgi çekici eğlence deneyimleri yaratmak üzere bir araya getirilmiş bağımsız oyun geliştirme stüdyolarından oluşan bir kolektiftir. Şirket, her biri kendine özgü uzmanlığa sahip PUBG Studio, Bluehole Studio, Striking Distance Studios, RisingWings ve Dreamotion'dan oluşmaktadır.

KRAFTON,
PUBG: BATTLEGROUNDS, PUBG: NEW STATE, The Callisto Protocol, TERA ve ELYON dahil olmak üzere önde gelen eğlence ürünlerinden sorumludur. Birinci sınıf yeteneklere sahip teknoloji odaklı bir şirket olarak KRAFTON, iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlence ve derin öğrenmeye genişletmeyi amaçlamaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.krafton.com adresini ziyaret edin.