Media alert

PUBG: NEW STATE’E ÖN KAYIT YAPTIRAN KIŞI SAYISI 5 MILYONU GEÇTI

Geçen hafta, KRAFTON, Inc. en yeni battle royale oyunu olan PUBG: NEW STATE'i duyurdu. Bugün ise KRAFTON oyunun bir hafta içinde Google Play'de beş milyondan fazla ön kayıt aldığını duyurmaktan dolayı heyecan duyuyor.

Mücadeleye katılmak isteyenler, özel bir araç görünümü ve oyunla ilgili en son bilgilere erişmek için bugün Google Play * 'den ön kayıt olabilirler, App Store ön siparişleri daha sonraki bir tarihte açıklanacaktır. Oyun severler, yıl içinde daha sonra gerçekleşecek alfa testlerini de dört gözle bekleyebilirler.

Türünün öncüleri ve PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG)’nin yaratıcıları olan PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE 2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak sunulacak. Daha fazla bilgi için http://newstate.pubg.com sitesini ziyaret edebilir veya Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube kanallarını takip edebilirsiniz.

* Android ön kayıtları Çin, Hindistan ve Vietnam’da geçerli değildir.

KRAFTON Inc. Hakkında

KRAFTON, Inc., PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, ELYON ve TERA gibi oyunlar da dahil birçok eğlence ürünlerinden sorumlu olan bağımsız oyun geliştirme stüdyoları birliğidir. Zanaatkarlık anlamına gelen “Craftsmanship” kelimesinden türemiş ismi şirketin kesintisiz yenilik arayışının ve ilgi çekici deneyimler yaratmanın bir bildirisidir. KRAFTON şu anda PUBG Studio, Striking Distance Studios, Bluehole Studio ve RisingWings’ten oluşmaktadır. KRAFTON hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://krafton.com/ adresini ziyaret edin.